Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu de 6 mesos a Itàlia, sobre treball amb migrants estrangers

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: SVE, voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 1 de agost de 2019 al dissabte 1 de febrer de 2020
Dates d'inscripció
Del dimarts 9 de juliol de 2019 al dilluns 15 de juliol de 2019
Descripció

Fundació Catalunya Voluntària està buscant un voluntari per Padova (Itàlia), per un projecte de 6 mesos. Es demana enviar candidatura el més aviat possible

Organització d’acollida: Cooperative Socieali Gruppo Polis

Breu descripció: Gruppo R és una cooperativa social, sense ànim de lucre, que té com a objectiu aconseguir que la comunitat s’interessi per la ajuda humanitària i la integració social dels ciutadans. Gestiona els serveis següents al territori de Pàdua: un taller d’ocupació /formació per a persones marginades; un centre de dia de recepció dissenyat per proporcionar serveis essencials i facilitar-los la integració; serveis d’acollida per a dones víctimes de violència de gènere o amb problemes; serveis d’acollida i allotjament per a persones sense sostre; serveis d’acollida per a refugiats/des i sol·licitants d'asil.

Objectius:
Gruppo R veu les relacions de confiança com el punt de partida per a un reconeixement concret de la dignitat de la persona i com el mitjà per promoure la reintegració social on la persona és la protagonista de la seva història.

Tasques concretes:
En col·laboració amb CARITAS, les persones voluntàries donarant la benvinguda a les persones migrants estrangeres. Ajudarant als i les operadores a definir i implementar la planificació al suport a la persona, també amb accions directes amb la persona, com per exemple, accions de recerca d'habitatges, simulacions d'entrevistes, investigació /formació laboral, acompanyaments, etc.

Qui pot participar?
Totes les persones residents a Catalunya, d’entre 18 i 30 anys, que no hagin realitzat un voluntariat europeu (SVE o CES) amb anterioritat, interessades en la temàtica del projecte i amb ganes d’emprendre la gran aventura de ser voluntaris/es europeus.

Que cal fer per participar?
1) Preparar una carta de motivació personalitzada pel projecte en anglès (o en la llengua oficial del país de destinació); 2) Preparar el teu currículum en anglès (o en la llengua oficial del país de destinació);
3) Enviar tots dos documents a: info@catalunyavoluntaria.cat especificant el títol del projecte en el qual t’agradaria participar.

La FCV enviarà totes les candidatures a l’entitat d’acollida, qui farà la selecció final del/s voluntari/es.
Per a més informació sobre el projecte, pots trucar al 93 412 44 93 o bé, enviar un email a:
info@catalunyavoluntaria.cat (Ana Maria)

Més informació a: https://www.catalunyavoluntaria.cat/wp-content/uploads/2019/07/FitxaInfo-VOLEU-Italia.pdf

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 9.07.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove