Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu de curta durada a Croàcia, activitats creatives amb nens i nenes

Tags: Voluntariat a l'estranger, art
Temàtica activitat del calendari: Art, creativitat, voluntariat a l'estranger
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimecres 10 de juliol de 2019 al dissabte 10 de agost de 2019
Dates d'inscripció
Del dilluns 11 de març de 2019 al dijous 27 de juny de 2019 a les 20:00
Descripció

L'associació Mundus busca un/a voluntari/ària per al projecte "Creative Summer II", a Petrinja (Croàcia). Organitzat per l'associació IKS, una organització croata que treballa i lluita per a aconseguir un entorn més humà actuant com a generador de canvi i apostant per les idees positives.

Dates: 10/07/2019 - 10/08/2019

De què tracta el projecte?

"Creative Summer II" té el propòsit d'involucrar a els/les nens/es i joves en activitats divertides i educatives que s'implementen en un equip multicultural i promouen la mobilitat de els/as joves. Les activitats d'aquest projecte de voluntariat, enriquides pel talent i la creativitat dels/de les voluntaris/àries, seran tallers creatius i educatius, un festival multicultural i celebració de la diversitat europea i aspectes positius de la migració.

Aquest projecte també inclourà jocs d'estiu i accions voluntàries en 7 comunitats rurals d'escoles primàries. Aquestes són poblacions desfavorides que viuen en àrees amb poca infraestructura, els índexs més baixos de desenvolupament a Croàcia i l'augment de la pobresa. Els/less voluntaris/àries internacionals que treballin juntament amb els/les nens/es, pares i altres membres de la comunitat crearan l'oportunitat d'intercanviar experiències, aprendre sobre diferents cultures i estils de vida i desenvolupar noves habilitats, però també noves idees de projectes per al desenvolupament de la comunitat.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 11.03.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove