Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu de curta durada a Xipre, suport a zones rurals

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, mobilitat europea
Temàtica activitat del calendari: voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 20 de agost de 2019 al dijous 19 de setembre de 2019
Dates d'inscripció
Del divendres 21 de juny de 2019 al divendres 28 de juny de 2019
Descripció

Nom del projecte: World Wide Village

On: Xipre, diverses poblacions

Organització d’acollida: Politistiko Ergastiri Agion Omoloyiton, compta amb experiència en treball amb joves des de 1999 a nivell local i amb 9 anys d’experiència en projectes europeus, l’organització promou projectes del Servei de Voluntariat Europeu de curta durada, el projecte World Wide Village es realitza des de 2014.

En que consisteix? El projecte World Wide Village (WWV) consisteix en un voluntariat de curta durada, consistent en la realització de diverses activitats en zones rurals de Xipre. Els/les participants, tindran l’oportunitat d’experimentar la forma de viure en els pobles xipriotes recolzant, treballant i cooperant amb la comunitat local, compartint les seves habilitats, coneixements i implementant les seves pròpies idees. 4 coordinadors de Politistiko Ergastiri estaran amb els i les voluntaris/es durant tota la durada del projecte.

Participaran 10 voluntaris/es de 6 països diferents al poble de Lysos i pobles del voltant (Steni i Peristerona). El projecte es centra en la promoció de temes ambientals, l’intercanvi intercultural i la participació activa en àmbits necesaris.

Data límit d’inscripció: La data d’inici d’aquest voluntariat és molt propera, es prioritzaran les inscripcions per ordre d’arribada.

Què cal fer per participar
Omple aquest formulari i prepara el teu Currículum Vitae i una Carta de Motivació en anglès i envia-ho a info@vibria.org no pateixis si tens un nivell d’anglès molt baix, nosaltres t’ajudem a preparar-ho! Si estàs interessat/da per més d’un SVE, pots omplir tants formularis com vulguis.

Més informació: https://vibria.org/voluntariat-a-xipre-wwvillage/


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 21.06.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove