Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu a Eslovènia, en una escola primària

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, música
Temàtica activitat del calendari: Música, voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 1 de octubre de 2019 al dimecres 30 de setembre de 2020
Dates d'inscripció
Del dilluns 3 de juny de 2019 al divendres 14 de juny de 2019 a les 14:00
Descripció

Mundus cerca 2 voluntaris/àries de 18 i 30 anys i amb residència a Espanya per a participar del projecte europeu “Escola Primària a Eslovènia”. 

L'organització d'acollida
Youth Center Litija està concebut com un lloc per a alliberar la creativitat, l'autoconsciència i el creixement personal, com un pont entre l'educació formal i no formal i l'ocupació. 

El projecte
El Youth Center Litija col·labora amb escoles locals de primària per a potenciar el desenvolupament personal i professional dels/de les joves, usant mètodes d'aprenentatge no formals en un context d'educació formal com són les escoles.

El projecte compta en total amb cinc llocs per a realitzar el teu voluntariat que es defineixen a continuació. Hauràs d'especificar en la teva sol·licitud quin(es) de les places t'interessen més:

  • Escuela primaria Gabrovka-Dole
  • Escuela primaria Litija
  • Escuela elemental Gradec
  • Escuela primaria Šmartno

Tasques de la persona voluntària
Sigui com sigui la plaça que triïs, col·laboraràsactivitat un dia a la setmana, que consistirà a organitzar activitats i assessorar altres/as joves que assisteixin al Youth Centri Litija relacionades amb el treball juvenil i la promoció del voluntariat. A més, tindràs diverses formacions i avaluacions al llarg del projecte. A part, en funció de la plaça sol·licitada, tindràs unes tasques concretes.

 

  • Youth Center Litija. La principal tasca del voluntari/a serà ajudar amb l'organització i preparació del programa mensual del centre:

- Organització de tallers i esdeveniments per a joves locals.

- Grabació i producció de curtmetratges promocionals i educatius amb i per a joves
- Suport en la preparació d'activitats per a joves, principalment en el camp de la producció audiovisual (tallers de fotografia i exposicions, ajuda amb activitats de promoció i prevenció) en escoles comunitàries i locals
- Disseny i preparació per a publicació de materials promocionals dels centres juvenils
- Assistència diària al centre juvenil
- Organització d'esdeveniments interculturals (presentacions de països i cultures)
- Organització de nits de cinema
- Participació en activitats promocionals de les quals forma part el Centre Juvenil (Setmana del voluntariat, fires d'ONG, altres esdeveniments produïts per la comunitat local, cooperació amb altres centres juvenils a Eslovènia i participació en grans esdeveniments.

Perfil de la persona voluntària
Per a participar en el programa has de tenir entre 18 i 30 anys abans de l'inici del projecte. El perfil òptim per a rebre una plaça del CES és el d'una persona motivada, tolerant, flexible i amb capacitat per a treballar en equip. Per a aquest projecte, es valorarà especialment que tinguis interès i predisposició a treballar amb menors i joves en activitats molt diverses, educatives i formatives, d'entreteniment, cultura i esport.

Aspectes pràctics
Per a qualsevol de les places triades, viuràs en una granja turística als afores de Litija i tindràs una bicicleta i/o targeta de bus per a moure't per la ciutat. Tindràs habitació privada i accés a dos banys i dues cuines compartides. Tindràs una assignació de 200 euros mensuals per a menjar i 120 en concepte de despeses diàries.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.06.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove