Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu a Itàlia, organització d'esdeveniments, medi ambient i sostenibilitat

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: medi ambient, organització d'esdeveniments, sostenibilitat, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, medi ambient, sostenibilitat
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimecres 1 de maig de 2019 al divendres 1 de novembre de 2019
Dates d'inscripció
Del dilluns 21 de gener de 2019 al divendres 22 de febrer de 2019
Descripció

L'associació Mundus busca dos persones voluntàries de 18 i 30 anys i amb residència a Espanya per a participar en “Connecting with our Planet”, un projecte de voluntariat de llarga durada (6 mesos) a l'associació Diramarsi (Moncalieri, Itàlia), que promou la cultura de la sostenibilitat i la vida saludable d'acord amb la naturalesa i l'entorn que ens envolta.

Tasques:

- Medi ambient i sostenibilitat (5-10 hores/setmana): suport en activitats d'agricultura com a cultiu d'hortalisses, cuidat d'animals (cabres, gallines i peixos), agricultura acuapónica, producció de cervesa artesana, manteniment d'espais exteriors (podar, manteniment general del jardí, etc.). Els/les voluntaris/àries  aprendran sobre permacultura i mètodes biodinàmics.
- Organització d'esdeveniments (15-20 hores/setmana): tallers de carpinetría, ceràmica, cosir i dibuixar. Esdeveniments culturals per a promocionar l'associació, la cultura del menjar, el benestar, la sostenibilitat i la construcció ecològica. Els/les voluntaris/àries dinamitzaran tallers d'aquestes temàtiques i aprendran a construir excusats compostables, cuines solars, cabanyes en els arbres, duomos geodèsics, etc.
- Atenció a l'usuari i neteja (5-10 hores/setmana): Els/les voluntaris/àries s'encarregaran de mantenir netes les àrees comunes de l'associació i ajudaran els treballadors en el manteniment general de l'espai. També col·laboraran en la preparació de menjars per a convidats i organitzaran tours per la ciutat.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 21.01.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove