Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat a Polònia per promoure la interculturalitat entre la comunitat local

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: voluntariat
Temàtica activitat del calendari: Voluntariat internacional
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Voluntariat a l'estranger
Dates de realització
Del dilluns 21 de octubre de 2019 al dimarts 31 de desembre de 2019
Descripció

L'associació Inpro va ser creada quan un grup de joves internacionals amb experiència en el tercer sector va decidir que era el moment de crear alguna cosa a la seva ciutat. La seva missió és ajudar les persones a conscienciar-se que les iniciatives internacionals afegeixen valor i progrés al desenvolupament de la comunitat. Donen suport fermament que la diversitat cultural modela les nostres actituds i canvia la nostra perspectiva sobre la comunitat local. Estan dedicats al desenvolupament personal dels joves de Rzeszów i la província de Podkarpackie.

Gràcies a la creixent presència de joves internacionals, també dediquen atenció a conrear la interacció entre aquests i la comunitat local. Per tant, per a satisfer aquests ideals, les seves activitats i tallers estan dissenyats per a atreure persones, no sols de diferents cultures sinó també de diferents edats, opinions, i creences.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 22.10.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove