Esdeveniment de l'agenda

Voluntaris del Patrimoni Mundial UNESCO 2017

Temàtica activitat del calendari: Art, Cultura, Història, UNESCO, sostenibilitat, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, art, camps de treball, cultura, museu, solidaritat, sostenibilitat
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organisme Internacional
Dates de realització
Del dimarts 12 de setembre de 2017 al dijous 30 de novembre de 2017
Dates d'inscripció
Del dimarts 12 de setembre de 2017 al dijous 30 de novembre de 2017
Descripció

Voluntaris del Patrimoni Mundial (WHC) és una iniciativa per sensibilitzar els joves sobre la importància de la conservació del patrimoni mundial i donar-los coneixements concrets participant a un projecte a través d'un camp d'acció a un lloc del Patrimoni Mundial.

Cada any es duen a terme 50 camps d'acció a tot el món que promouen temàtiques específiques com la biodiversitat, el desenvolupament sostenible, etc. Els projectes dels camps d'acció del Patrimoni Mundial són seleccionats per la UNESCO cada any per formar part de la iniciativa del Voluntariat del Patrimoni Mundial, i cada projecte està organitzat per organitzacions juvenils locals, organitzacions no governamentals o institucions de patrimoni i educació.

Durant els últims deu anys, la Iniciativa per als Voluntaris del Patrimoni Mundial (WHV) ha crescut enormement a causa del creixent interès i valoració per la protecció i conservació dels llocs del Patrimoni Mundial. Durant l'any del seu desè aniversari, s'aplicaran 51 projectes d'acció juvenil en 50 immobles i llocs inscrits a les llistes provisionals, de maig a novembre de 2017, per 46 organitzacions de 32 països.

En general, els participants són estudiants d'entre 18 i 30 anys, però els requisits poden variar segons el país i el projecte. Per obtenir més informació sobre un camp d'acció i els requisits d'aplicació, poseu-vos en contacte amb l'organització local a càrrec d'aquest projecte (la UNESCO no accepta sol·licituds).

Des dels temples Vajrayogini de la vall de Kathmandu a Nepal fins als monestirs del segle XVI en els vessants de Popocatepetl a Mèxic, des dels parcs i jardins del Weimar clàssic a Alemanya fins als cims vertiginosos del Parc Nacional de les Muntanyes Rwenzori a Uganda, els voluntaris locals i internacionals del WHV 2017 participaran a projectes realitzats en alguns dels llocs més destacats del món. El WHV 2017 permetrà als voluntaris adquirir habilitats bàsiques de conservació i conservació, i participar a intercanvis interculturals amb comunitats locals mentre estan implicats en la preservació i la promoció del Patrimoni Mundial.

Uneix-te al WHV, queden places en els projectes al setembre, octubre i novembre! El voluntariat per a la preservació del patrimoni mundial és una experiència única.

La Iniciativa per als Voluntaris del Patrimoni Mundial està liderada pel Centre per al Patrimoni Mundial de la UNESCO (WHC), en col·laboració amb el Comitè de Coordinació del Servei Internacional de Voluntariat (CCIVS), els Voluntaris Europeus del Patrimoni i Better World.

Més informació: http://whc.unesco.org/en/whvolunteers/

Llistat de projectes: http://whc.unesco.org/en/activities/893

Localització i contacteWorld Heritage Volunteers Initiative
Informació addicional: http://whc.unesco.org/en/whvolunteers/

Etiquetes: , , , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.09.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove