Esdeveniment de l'agenda

WONNOW - 10 Beques remunerades

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Ciència, TIC, Tecnologia, dones
Tags: beques, ciència, dones, tecnologia
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 3 de juny de 2019 al diumenge 16 de juny de 2019
Descripció

Aquesta iniciativa que arriba de la mà de Microsoft Ibèrica i CaixaBank busca donar accés a les dones a la ciència i a la indústria de les TIC. Per això, a través d'aquests premis, es reconeix l'excel·lència acadèmica i personal de dones que estudien carreres científiques i tècniques.

Es convoca un primer premi de 10.000 euros i deu segons premis, que consisteixen en 10 beques remunerades, destinades al fet que les guanyadores treballin sis mesos en CaixaBank, col·laborant en diferents projectes. A més, les guanyadores de tots dos premis participaran en un programa de mentoring de Microsoft Ibèrica.

Aquests premis van destinats a dones matriculades en una carrera de ciències tecnologia, enginyeria o matemàtiques, que tinguin aprovats un mínim de 180 crèdits. El jurat encarregat dels guardons valorarà, sobretot, l'expedient acadèmic de cada alumna així com el seu projecte personal o empresarial que emprendria cadascuna d'elles en cas d'obtenir el premi.

Les interessades a participar en l'edició 2019 d'aquests premis WONNOW tenen de termini fins al pròxim 16 de juny per a inscriure's.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.06.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove