Esdeveniment de l'agenda

Xerrada | Projecte de formació professional dual a Alemanya: auxiliar en residències de persones grans

Tags: Alemanya, Idiomes
Temàtica activitat del calendari: Alemanya, Formació professional dual, Idiomes, Treballar a l'estranger
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Oficina Jove del Barcelonès. Centre Europa Jove
Tipus entrada al calendari: Treballar a l’estranger
Dates de realització
Dimecres 6 de febrer de 2019, durant tot el dia
Dates d'inscripció
Del divendres 25 de gener de 2019 al dimecres 6 de febrer de 2019
Descripció

Connectum col·labora amb diverses entitats educatives per fomentar la incorporació de joves espanyols en la Formació Professional Dual en empreses situades a diverses zones d'Alemanya de tot tipus d'indústria. Les FPs que ofereixen són de tot tipus, sobretot en el sector de l'hostaleria/gastronomia, mecànica/indústria i serveis socials.

En aquesta xerrada informativa, des de Connectum presentaran un nou projecte que forma part d'una cooperació entre el departament internacional (ZAV) de l'Agència Federal d'Ocupació a Alemanya i el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), asi com la Arbeiterwohlfahrt Nordhessen (AWO), empresa sense ànim de lucre en el sector soci sanitari. L'objectiu és cobrir places vacants en el sector d'atenció i cura de persones en residències de tercera edat al nord de l'estat federal de Hesse (anunci oficial en la pàgina del Servei Públic d'Ocupació Estatal).

Es busquen participants que hagin complert amb èxit la formació professional de "Tècnic/a en Atenció a Persones en Situació de Dependència“, "Tècnic/a Socio-Sanitari" o "Tècnic/a auxiliar d'infermeria" a Espanya i que estiguin disposats/des a exercir el seu ofici a Alemanya mentre que estudiïn per a l'obtenció d'un títol professional equivalent a Alemanya.

Per a participar, no cal tenir cap coneixement previ de l'idioma: en un curs previ s'ensenya l'alemany fins al nivell necessari (B1) per a poder començar a treballar; després a Alemanya segueixes amb un curs per a consolidar i ampliar els teus coneixements lingüístics.

 

Si vols participar al programa, és imprescindible que assisteixis a una xerrada. No deixis passar l’oportunitat, apunta't-hi!

 

Quan? Dimecres 6 de febrer a les 18.30h
On? Centre Europa Jove - Espai Jove Ca n'Arús, L'Hospitalet de Llobregat

L'assistència és gratuïta, però cal inscripció prèvia (rodoneta verda).

 

Més informació: http://www.connectum.es/es/empleo/

Informació complementària
Públic objectiu: 

Joves fins a 35 anys residents als municipis del Barcelonès: Badalona, Sant Adrià, Santa Coloma, Barcelona i L'Hospitalet

Localització i contacteCentre Europa Jove
Avinguda del Carrilet, 312, planta -1
08901 L'Hospitalet
Telèfon: 934024024
Informació addicional: http://www.barcelonesjove.net/europa
Adreça electrònica de contacte: europajove@oficinajove.cat

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 25.01.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove