Esdeveniment de l'agenda

XIII Beques Fundación Universia per a estudiants universitaris amb discapacitat

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, estudiants, formació
Temàtica activitat del calendari: Beques, Formació, estudis
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dijous 8 de agost de 2019 al divendres 18 de octubre de 2019
Descripció

Fundación Universia llança la XIII edició de les Beques Fundación Universia d'ajuda a l'estudi per a estudiants universitaris amb discapacitat en el curs 2019/2020.

El Programa pretén fomentar la inclusió soci-laboral de les persones amb discapacitat, contribuint a fer efectiu el principi d'igualtat d'oportunitats a través d'una educació inclusiva.

Mitjançant la concessió d'ajudes econòmiques aquesta iniciativa persegueix que els estudiants universitaris i/o aquelles persones que estiguin en condicions d'accedir per primera vegada a la universitat o a alguna de les formacions específiques per a "joves amb discapacitat intel·lectual" i que acreditin discapacitat puguin accedir i progressar en el seu procés de formació acadèmica universitària fins a la finalització dels seus estudis, incrementant d'aquesta manera les oportunitats de consecució d'una ocupació de qualitat.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.09.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove