Esdeveniment de l'agenda

XX Jornada de Mediació. Migracions i Mediacions

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Jornades, cooperació, cursos, estranger, solidaritat
Temàtica activitat del calendari: Jornada migracions
Organitza: Organisme Internacional
Tipus entrada al calendari: Altres formacions
Dates de realització
Del dijous 30 de juny de 2016 al dissabte 9 de juliol de 2016
Descripció

La XX Jornada de Mediació: Migracions i Mediacions està dirigida pel Dr. Carlos Villagrasa i organitzada per la Fundacó Internacional Olof Palme. Enguany la jornada tractarà el tema de les migracions des de la perspectiva de la cultura de pau i dels mitjans alternatius de gestió dels conflictes.

CONFERÈNCIES: Refugiats: una situació emergent a gestionar a través de la mediació | La llibertat religiosa en un estat aconfessional: centres de culte i convivència ciutadana | Elements interculturals i mediació. Bones pràctiques en casos reals | Taula Rodona: Mediació en famílies transnacionals | La mediació en front la sostracció internacional de menors | Mediació en els casos d'adopció (nacional i internacional)

PONENTS: Miguel Pajares, president de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat; Javier Wilhelm, mediador comunitari i director del Màster de mediació professional de la UPF; Carlos Villagrasa, director de l'Observatori de la Mediiació de la Universitat de Barcelona; Joana Garcia-Coll, mediadora i professora-tutora de la UNED; Montse Molina, advocada i mediadora; Cristóbal González, cap de Serveis de Convivència i Mediació de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet; Richard Aguilar, mediador i professor-tutor de la UNED i Jaime Ledesma, psicopedagog i mediador familar, director de madOp.

Preu de la matrícula: 30€. Data finalització inscripció: 6 de juliol de 2016

Dia y hora inici: Dissabte, 9 de juliol de 10.30 a 19h

Les Jornades estan reconegudes pel Centre de Mediació en Dret privat de la Generalitat de Catalunya com a 8 hores de formació continuada per als mediadors i amb 1 crèdit ECTS per estudiants del Grau de Dret de la Universitat de Barcelona (cal un treball complementari).

Font: Lafede - InterCom

Localització i contacteFundació Internacional Olof Palme
Seu de la UNED - Santa Coloma de Gramenet. Avda. Prat de la Riba, 171. Edifici La Torre
Santa Coloma de Gramenet
Barcelona
Telèfon: 93 253 07 30
Informació addicional: http://www.fiop.barcelona.ppe.entitats.diba.cat/diba_agenda/xx-jornada-de-mediac...
Adreça electrònica de contacte: area.academica@fiop.net

Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 30.06.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove