Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Notícies


09/04/2003 - 23:00

III Gimcana Fotogràfica Ciutat de L’Hospitalet


L’Espai Jove i l’Ajuntament organitzen el dissabte 26 d’abril la III Gimcana Fotogràfica Ciutat de L’Hospitalet, una bona oportunitat per gaudir de la ciutat, retratar els seus racons històrics i els nous projectes... i guanyar un munt de material fotogràfic!! Aquí tens les normes bàsiques del concurs, però pots trobar tota la informació al web de l’Espai Jove:

1. Els participants hauran de tenir un mínim de 16 anys. Només hi podran participar menors de 16 anys en el cas que alguna persona major de edat participi en el mateix equip i se'n responsabilitzi.

2. El nombre mínim de persones participants per equip és d'un i màxim de tres.

3. La participació i el material utilitzat: rodets i revelatge (si utilitzen càmeres estàndard) i les identificacions dels equips són totalment gratuïts.

4. Cada equip haurà de portar una càmera fotogràfica que podrà ser de 135 mil·límetres (rodet estàndard) o digital.

5. La gimcana es realitzarà el dissabte 26 d'abril, de 10 a 14.30 hores per a les càmeres estàndard, i de 10 a 15.30 hores per a les càmeres digitals.

Càmera estàndard: la primera relació de fotografies que s'han de realitzar, així com el primer rodet fotogràfic (36 fotografies) que s'utilitzarà i la identificació es lliuraran el dia 26 d'abril, a les 10 hores, a la planta baixa del Max Center. El rodet s'haurà de portar abans de les 12.30 hores. Es donarà el segon rodet (24 fotografies) i la relació de fotografies que s'han de realitzar a les 12.30 hores en el moment de lliurar el primer rodet, i s'haurà de portar abans de les 14.30 hores al mateix lloc.

Càmeres digitals: al finalitzar la gimcana, a les 14.30 hores, els participants tindran fins a les 15.30 hores per lliurar a l'organització una còpia en miniatura, amb la data i hores de les fotos en format DIN A4 de les fotografies realitzades i tindran fins al dia 2 de maig, a les 20 hores, per lliurar totes les fotografies en format jpg en un disc compacte a l'Espai Jove.

6. El jurat valorarà: a) La quantitat de fotos realitzades sobre la relació facilitada per l'organització; b) En cas d'empat, es valorarà en primer lloc l'originalitat de les fotografies realitzades, i en segon lloc, la qualitat de les fotografies.

La classificació general de la gimcana així com els tres guanyadors seran exposats al web de l’Espai Jove a partir del 21 de maig. Els premis seran els següents:

1r premi: xec-regal de 500 euros en material fotogràfic a la botiga de FOTOSISTEMA del Max Center i una càmera fotogràfica digital per gentilesa de CANON.

2n premi: xec-regal de 250 euros en material fotogràfic a la botiga de FOTOSISTEMA del Max Center i una càmera fotogràfica digital per gentilesa de CANON.

3r premi: xec-regal de 125 euros en material fotogràfic a la botiga de FOTOSISTEMA del Max Center i una càmera fotogràfica digital per gentilesa de CANON.

Espai Jove de L’Hospitalet

Centre Cultural Tecla Sala

Av. de Josep Tarradellas, 44, 2a planta

Horari: dilluns de 16 a 20 hores, i de dimarts a divendres de 10 a 14 i de 16 a 20 hores.

Telèfon: 93 260 24 94

Fax: 93 260 24 95


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove