Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

No s'ha trobat cap entrada vigent del tipus seleccionat. Prova d'escollir una altra tipologia o un element de nivell superior.

També pots fer clic en "més esdeveniments" per accedir a la cerca avançada.


Notícies


15/07/2003 - 23:00

Prestació de serveis a la Unió Europea en l’àmbit de la Joventut


La Comissió Europea ha fet pública una manifestació d'interès adreçada a les persones físiques i jurídiques interessades a ser incloses en una base de dades per prestar serveis en els àmbits de l'educació i la formació, els idiomes, la política audiovisual, l'esport, la ciutadania i la joventut (DOCE núm. S-96, de 20/5/2003, pàg. 1).

Els candidats que compleixin els requisits esmentats en la convocatòria seran convidats a licitar les diferents activitats que proposi la Comissió en aquests àmbits. En concret, els serveis que l'executiu comunitari pretén licitar són els següents:

a) Revisió de polítiques, anàlisi i propostes d'acció que incloguin l'assistència per a la preparació de programes o polítiques, l'avaluació de l'impacte, l'avaluació prèvia, els estudis estratègics i de futur i els anàlisis de rendibilitat.

b) Avaluació a mitjà i llarg termini de polítiques, programes, iniciatives i projectes, tot incloent anàlisi d'oportunitats, efectivitat, eficiència, utilitat, sostenibilitat i coherència; capacitat per realitzar i analitzar entrevistes i enquestes.

c) Anàlisi jurídic, tot incloent anàlisis relatius a l'impacte de legislació i de propostes de noves lleis o de modificacions de la legislació existent.

d) Estudis comparatius i qualitatius.

e) Recopilació de dades estadístiques, anàlisi i desenvolupament de metodologies.

f) Difusió o aplicació pràctica dels productes i dels processos generats pels projectes.

g) Gestió i control de projectes i programes.

h) Disseny, producció i gestió de pàgines web.

El llistat elaborat a partir de la present convocatòria de manifestacions d'interès mantindrà la seva validesa durant un període de tres anys. La convocatòria es mantindrà oberta fins al dia 6 de febrer de 2006, a les 16 hores. Les candidatures s'han d'enviar a l'adreça següent, on es pot sol·licitar informació complementària:

Comissió Europea

Direcció General d’Educació i Cultura (DG EAC)

Direcció de Recursos -Unitat E3

Rue de la Loi/Wetstraat 200

B-1049 Bruselas

Telèfon: (+32) 2 296 71 22


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove