Xerrada Estudiar a l'estranger: Oportunitats per a joves menors | PIJ Sarrià-Sant Gervasi (11/02)

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Ajuntament de Barcelona
Temàtica activitat del calendari: Mobilitat Europea, PIJ Sarrià-Sant Gervasi, PIJs Barcelona, activitats, joves, mobilitat internacional, tallers

Dates de realització
Dilluns 11 de febrer de 2013, de 18:30 a 20:30 hores

Descripció

El PIJ Sarrià-Sant Gervasi, amb la col•laboració de l’Assessoria de Mobilitat Internacional de la Regidoria d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, us ofereix aquesta xerrada emmarcada en la campanya In-forma’t, amb la voluntat d’informar-vos de les diferents possibilitats que teniu per fer una estada de curta o llarga durada a un país de la Unió Europea.

Durant la xerrada podreu resoldre alguns dels dubtes que sovint ens plantegem abans de marxar a l’estranger, com per exemple: vull viure en una família d’acollida o prefereixo ser més independent? Si només faig classes pel matí, què faré a les tardes? Puc treballar al país on vaig? La xerrada plantejarà altres dubtes que us permetran conèixer les opcions que teniu i escollir després.

Estudiar un curs de l’ESO, de batxillerat i/o de formació professional en un altre país és possible i molt enriquidor, només cal saber els passos a seguir per aconseguir-ho i planificar-ho amb temps.

A càrrec de l’Assessoria de Mobilitat Internacional de la Regidoria d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia per telèfon (93 414 01 95) o per correu electrònic (informaciojoves@casasagnier.net). La sessió tindrà lloc el proper dilluns 11 de febrer, a partir de les 6 i mitja de la tarda, al PIJ Sarrià-Sant Gervasi.


Localització i contacte
Centre Cívic Casa Sagnier - PIJ Sarrià-Sant Gervasi
C. Brusi, 61
Barcelona
Barcelona
Telèfon: 934 140 195
Adreça electrònica de contacte: informaciojoves@casasagnier.net

Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
https://barcelonesjove.net/node/61136

Data del document: 4.01.2013