Mobilitat internacional : Com funciona la xarxa Eures? Quins recursos en matèria de mobilitat internacional ens ofereix el SOC i el SEPE? | Càpsula formativa per a tècnics i informadors juvenils (31/5)

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Joventut -Consell Comarcal del Barcelonès-
Tipus entrada al calendari: Mobilitat internacional
Temàtica activitat del calendari: formació per a tècnics
Tags: Mobilitat Internacional, Treballar a l'estranger, estranger, mobilitat europea

Dates de realització
Divendres 31 de maig de 2013, de 11:00 a 13:00 hores

Descripció

El proper divendres 31 de maig, a partir de les 11 del matí, la Sala de la Pau del Centre Juvenil Mas Fonollar de Santa Coloma acull una jornada adreçada a tècnics i informadors juvenils de tota Catalunya.

Es tracta d’una activitat organitzada pel Centre Europa Jove amb l’objectiu d’apropar als tècnics, informadors juvenils i altres professionals que treballen amb aquest col•lectiu una sèrie de recursos relacionats amb les oportunitats de marxar a l’estranger que tenen els joves. La cita s’emmarca dins del paquet de càpsules formatives que ha programat l’Oficina de Joventut i Habitatge del Consell Comarcal del Barcelonès, fruït d’un conveni acordat amb la Direcció General de Joventut de Catalunya.

Durant la sessió informativa, de dues hores de durada, les orientadores de mobilitat internacional del Centre Europa Jove explicaran en què consisteix la Xarxa Eures, una xarxa de cooperació creada per la Comissió Europea i els servicis públics d'ocupació de l'Espai Econòmic Europeu per facilitar la lliure circulació de treballadors. De la mateixa forma, també s’exposaran altres recursos relacionats amb la mobilitat internacional que es posen a l’abast dels joves a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) o el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).


Públic objectiu: 

Tècnics, informadors juvenils i altres professionals de joventut d'arreu Catalunya.

Certificat d'assistència: 
Si

Localització i contacte
Centre Europa Jove - CJ Mas Fonollar
Sant Jeroni 1-3
08923 Santa Coloma de Gramenet
Barcelona
Telèfon: 93 385 05 50
Informació addicional: http://www.barcelonesjove.net/europa
Adreça electrònica de contacte: comunicaciojove@barcelones.cat

Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
https://barcelonesjove.net/node/62382

Data del document: 16.05.2013