Mobilitat internacional : Prestacions / Seguretat Social / Altres recursos i tràmits que cal conèixer abans de marxar a treballar a l’estranger | Càpsula formativa per a tècnics i informadors juvenils (12/7)

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Joventut -Consell Comarcal del Barcelonès-
Tipus entrada al calendari: Mobilitat internacional
Temàtica activitat del calendari: formació per a tècnics
Tags: Mobilitat Internacional, Treballar a l'estranger, estranger, mobilitat europea, préstec

Dates de realització
Divendres 12 de juliol de 2013, de 11:00 a 13:00 hores

Descripció

El proper divendres 12 de juliol, a partir de les 11 del matí, la Sala de la Pau del Centre Juvenil Mas Fonollar de Santa Coloma acull una jornada adreçada a tècnics i informadors juvenils de tota Catalunya.

Es tracta d’una activitat organitzada pel Centre Europa Jove amb l’objectiu d’apropar als tècnics, informadors juvenils i altres professionals que treballen amb aquest col•lectiu una sèrie de recursos relacionats amb les oportunitats de marxar a l’estranger que tenen els joves. La cita s’emmarca dins del paquet de càpsules formatives que ha programat l’Oficina de Joventut i Habitatge del Consell Comarcal del Barcelonès, fruït d’un conveni acordat amb la Direcció General de Joventut de Catalunya.

Durant la sessió informativa, de dues hores de durada, les orientadores de mobilitat internacional del Centre Europa Jove facilitaran recursos relacionats amb les prestacions a les que poden accedir els joves per tal de poder marxar a treballar a l’estranger, així com les vies d’informació a través de les quals poden accedir a aquests recursos. De la mateixa forma, es parlarà dels tràmits que cal realitzar abans de començar a viure en un altre país.


Públic objectiu: 

Tècnics, informadors juvenils i altres professionals de joventut d'arreu Catalunya.

Certificat d'assistència: 
Si

Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
https://barcelonesjove.net/node/62387

Data del document: 16.05.2013