Pràctiques laborals : Beques Deloitte - Global Internship Program

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Temàtica activitat del calendari: Beques, Pràctiques laborals, estranger
Tags: estranger, laboral, pràctiques a l'estranger

Dates de realització
Del dimarts 7 de gener de 2014 al dilluns 20 de gener de 2014

Descripció

El Global Internship Program (GIP) ofereix l'oportunitat de tenir un primer contacte amb el món professional en un ambient tant nacional com a internacional. Deloitte et convida a viure una experiència única mitjançant un programa de pràctiques internacionals que comprèn: dos mesos a l'estiu en una oficina de Deloitte a nivell mundial. Quatre mesos a mitja jornada en l'oficina de Deloitte Espanya de la cuideu que tu estudiïs.

Durant aquestes pràctiques globals podràs: submergir-te al món real dels problemes que afecten avui dia els negocis internacionals. Descobrir la riquesa de les oportunitats disponibles per a tu en Deloitte. Adquirir les habilitats que necessites per operar amb èxit al mercat global. Forjar networking amb professionals de tot el món. Obtenir coneixements sobre els negocis i cultures d'altres països. Viure una experiència única que millorarà el teu currículum i et donarà un avantatge competitiu. Durada sis mesos.


Públic objectiu: 

Estudiants de penúltim any de carrera universitària en ADE, Econòmiques, Dret, Enginyeries, dobles titulacions, etc. Bon expedient acadèmic. Bon coneixement de l'idioma del país de destinació de la beca i bon domini de l'anglès.


Localització i contacte
Informació addicional: http://www.estufuturo.es/web/jobslist/detail/3

Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
https://barcelonesjove.net/node/64474

Data del document: 7.01.2014