Universitat : Màster Online en Govern i Gestió Pública a l'Amèrica Llatina

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Universitat
Temàtica activitat del calendari: Màster, UPF, cooperació, polítiques
Tags: UPF, cooperació, màster

Dates de realització
Del divendres 30 de maig de 2014 al dilluns 1 de desembre de 2014

Descripció

El Màster Online en Govern i Gestió Pública a Amèrica Llatina de la UPF Barcelona School of Management garanteix una formació de prestigi internacional en polítiques socials i un aprenentatge rigorós de la realitat actual de l'administració pública institucional d'Amèrica Llatina.

Impartit per prestigiosos professors del departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra, el Màster Online en Govern i Gestió Pública a Amèrica Llatina et proporciona les eines pràctiques per al disseny d'estructures de govern a Amèrica Llatina, per a la millora de la governabilitat i dels processos de participació i per a la innovació en matèria de gestió pública en tots els seus aspectes: sistemes d'informació i comunicació, planificació, control i avaluació.

El Màster Online en Govern i Gestió Pública a Amèrica Llatina t'ofereix la possibilitat, a més, d'especialitzar-te a mesura que avança el curs. Així, podràs enfocar la teva formació en aspectes com ara el disseny i l'avaluació d'estructures de govern, la potenciació de processos de millora de la governabilitat, la introducció de millores político-administratives i d'innovació, el disseny i l'aplicació de polítiques públiques de desenvolupament i millora en els processos de participació, o la responsabilització de les institucions públiques.

El Màster Online en Govern i Gestió Pública a Amèrica Llatina està dirigit a titulats universitaris que vulguin especialitzar-se en la millora i la innovació de les dinàmiques de governabilitat, així com a professionals de la gestió pública governamental, la cooperació i el desenvolupament a Amèrica Llatina.

Inici de classes: 01 gener 2015 (per confirmar)
Fi de programa: 01 desembre 2015 (per confirmar)
Tipus de programa: Màster propi
Crèdits ECTS: 90
Modalitat: Online
Preu: 6.580,00 €


Públic objectiu: 

Requisits d'admissió:

  •     Titulats superiors universitaris o graduats superiors amb títol propi d'universitat. Així mateix, podran accedir al procés de selecció altres candidats sense la titulació universitària requerida en virtut dels seus mèrits acadèmics i/o professionals, i del lloc de treball que ocupin.
  •     Coneixements d'anglès a nivell de lectura.

Localització i contacte
Informació addicional: http://www.barcelonaschoolofmanagement.upf.edu/master-en-govern-i-gestio-publica...

Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
https://barcelonesjove.net/node/65829

Data del document: 30.05.2014