Masters, postgrau/doctorat : Beques per estudiar un màster a Flandes

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Temàtica activitat del calendari: Beques, Bèlgica, Flandes, Màster, universitat
Tags: beques, màster

Dates de realització
Del dissabte 1 de abril de 2017 al diumenge 30 de abril de 2017

Dates d'inscripció
Del dissabte 1 de abril de 2017 al diumenge 30 de abril de 2017

Descripció

El Govern de Flandes ofereix fins a 45 beques a universitaris de qualsevol país que vulguin cursar un màster a la regió flamenca de Bèlgica en 2017-2018.

Des de 2015, el Govern de Flandes convoca cada any les seves beques Master Mind per a estudiants internacionals que vulguin estudiar un programa de màster en una institució flamenca d'educació superior.

En concret, de cara al curs 2017-2018, l'executiu de la regió flamenca de Bèlgica oferirà fins a 45 beques destinades a aquells universitaris amb un expedient acadèmic excel·lent i procedents de qualsevol país, excepte de la regió de Flandes, que vulguin rebre aquesta formació superior en Flandes.

El 30 d'abril de 2017 acaba el termini per presentar les sol·licituds per a aquesta beca (Master Mind Scholarships), que hauran de realitzar-se online a través de la institució educativa de destinació. Les beques es concedeixen en totes les àrees d'estudi i la dotació econòmica màxima per beneficiari ascendeix a 7.500 euros per any acadèmic cursat.

Aquest programa de beques té com a objectiu promoure la internacionalització de l'educació superior flamenca, tal com afirma el Pla d'Acció per a la Mobilitat Estudiantil Brains on the Move. Algunes de les universitats de destinació que tenen signat un conveni de col·laboració amb homòlogues internacionals per participar en aquest programa són University of Leuven, University of Antwerp, Ghent University, Hasselt University, Vrije Universiteit Brussel, Erasmus University College Brussels i LUCCA School of Arts.

 

Requisits

Més informació aquí.

Font: aprendemas.com


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
https://barcelonesjove.net/node/75493

Data del document: 11.04.2017