investigació : I Residencia Artística UNED d'Investigació i Educació 2018

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: investigació
Temàtica activitat del calendari: Residència Artística, UNED
Tags: UNED, ajuts

Dates de realització
Del dimarts 1 de maig de 2018 al divendres 1 de juny de 2018

Dates d'inscripció
Del dimarts 6 de febrer de 2018 al dilluns 2 de abril de 2018

Descripció

Període d'inscripció
Del 06/02/2018 al 02/04/2018

Informació:

La UNED convoca la "I Residència Artística de Recerca i Educació 2018", promoguda pel Departament d'Activitats Culturals de la Universitat.

El seu objecte principal consisteix a establir un nou model de relació, molt més intensa, proactiva i recíproca, entre artistes, investigadors i docents.

Es tracta de donar suport a la creació contemporània mitjançant la generació d'un espai transversal de treball entre art, recerca i educació. Pretén promoure així la innovació i experimentació en cadascun d'aquests àmbits, mitjançant l'aplicació de noves fórmules de col·laboració.

Els projectes que es presentin a l'actual convocatòria hauran d'estar vinculats temàtica i/o metodològicament a algun dels següents projectes de recerca que es desenvolupen actualment en la UNED:

El sol·licitant (o sol·licitants) presentarà una única proposta, que haurà de ser original i inèdita i que solament podrà vincular-se a un dels projectes de recerca que formen part d'aquesta convocatòria.

La residència destinada al desenvolupament del projecte tindrà una durada de quatre setmanes consecutives, o de tres setmanes consecutives i una última que haurà de ser realitzada abans que es compleixin les sis setmanes des de l'inici del projecte.

Requisits:

Dotació:
Se seleccionarà un únic projecte entre totes les propostes rebudes.
El creador (o creadors) del projecte seleccionat rebrà una dotació total de 4.000 euros, que seran abonats en dos terminis, el primer, per la meitat de l'import, en incorporar-se i iniciar el projecte i el segon, per la quantitat restant, a la finalització del mateix, amb la finalitat de cobrir les seves despeses de desplaçament, allotjament i manutenció, així com a sufragar les despeses de producció del projecte. La seva organització serà a càrrec del participant.

Més Informació:
 
Telèfon: 913987555
Email: a-culturales@adm.uned.es
web UNED

Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
https://barcelonesjove.net/node/77800

Data del document: 15.02.2018