Servei de Voluntariat Europeu : 2 projectes de voluntariat europeu a Itàlia, a un centre semi-residencial per a menors no acompanyats

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Temàtica activitat del calendari: Educació, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger

Dates de realització
Del divendres 1 de febrer de 2019 al divendres 31 de gener de 2020

Dates d'inscripció
Del dimecres 9 de gener de 2019 al dissabte 19 de gener de 2019

Descripció

L'associació Mundus busca persones voluntàries d'entre 18 i 30 anys i amb residència a Espanya per a incorporar-se al febrer a dos projectes de voluntariat del Cos Europeu de Solidaritat (CES) a Itàlia. El primer d'ells es denomina Volunteering in Daily Educational Centers for Children i es desenvolupa en un centre semi-residencial per a menors no acompanyats. El segon es diu Volunteering in Residential Centers for Children and Adolescents included unaccompanied foreign minors i es tracta de donar suport i acompanyament als menors, en gran part refugiats/as, que viuen en aquest centre.

Des de principis de febrer de 2019 fins a finals de gener de 2020, les quatre persones seleccionades proporcionaran ajuda educativa i d'acompanyament dels menors en aquests dos centres de la localitat italiana de Gènova.

 

Més información dels projectes: http://www.asociacionmundus.com/voluntariado-ces-en-genova/

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
https://barcelonesjove.net/node/80216

Data del document: 9.01.2019