Música i Dansa : Et sona el ‘Sona 9’?

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Música i Dansa
Temàtica activitat del calendari: Música, concurs, premi
Tags: concurs, música, premis

Dates de realització
Del dijous 14 de març de 2019 al diumenge 14 de abril de 2019

Descripció

Tens un grup o ets solista i vols participar en la 19a edició del concurs de maquetes que organitza la plataforma musical Sona 9?

És molt fàcil. Només has de registrar-te al web del concurs i publicar un mínim de tres cançons originals en català al teu perfil del web. Recorda que tens temps fins al 14 d'abril!

Per guanyar el concurs has de superar diverses proves a l'estudi i en directe dividides en diverses fases: concerts preliminars, tallers de producció de directe i gestió de drets, proves semifinals, fase final i gran final (3 finalistes). La gran final se celebrarà el 20 de novembre a la sala Luz de Gas a Barcelona.

L'edició 2019 incorpora novetats importants pel que fa a la formació i assessorament dirigit als grups i artistes classificats, amb sessions formatives coordinades per la Fundació SGAE i les Cases de la Música de Catalunya. 

Pots optar als premis següents:

Si ets el millor o la millor solista (o sou el millor grup) del concurs guanyaràs el premi Sona 9 i gaudiràs d’una gravació i edició d’un disc amb un productor professional, una campanya de publicitat a Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio i la revista Enderrock i faràs una sèrie de concerts promocionals a l’Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic i el Curtcircuit, entre altres festivals.

Et permetrà enregistrar un EP amb 4 cançons en un estudi professional i i l'edició digital del disc i  fer una minigira de 3 concerts promocionals per diferents festivals de Catalunya.

Podràs gravar un single amb 2 cançons i l'edició digital del disc.

Està dotat amb 1.000€ en material musical. Enguany es decidirà el mateix dia de la final, on les tres candidatures finalistes podran optar-hi gràcies al vot del públic. Verkami oferirà un premi especial al grup guanyador de la Votació Popular que consistirà en un descompte del 100% sobre els serveis de Verkami, a més d'una comunicació dedicada a la campanya en tots els canals de difusió de Verkami.

S’atorgarà al grup amb més projecció de futur seleccionat entre els classificats de la fase prelimina, segons la tria dels professionals de les Cases de la Música de Catalunya.

Aquest premi, gestionat per les Cases de la Música, consisteix en un programa de tutoria/coaching anomenat Incubadora Musical, que inclou uns packs d’accions amb l’objectiu d'ajudar el grup o solista a fer un salt qualitatiu en la seva carrera musical, que inclou producció, gravació, gestió, assessorament, seguiment de la carrera musical del grup i ajut a la creació.

Si t’agrada la música i vols que soni, participa en el concurs!

Mira les bases del concurs clicant aquí


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
https://barcelonesjove.net/node/80822

Data del document: 14.03.2019