Servei de Voluntariat Europeu : Voluntariat europeu a França, jardí comunitari i tallers sobre teatre

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Temàtica activitat del calendari: Teatre, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, teatre

Dates de realització
Del diumenge 1 de setembre de 2019 al dilluns 31 de agost de 2020

Dates d'inscripció
Del dimecres 3 de abril de 2019 al dimarts 30 de abril de 2019

Descripció

L'associació Mundus busca una persona voluntària per al projecte "Aterre. La Gare Franche". Des de setembre de 2019 fins a agost de 2020, la persona seleccionada col·laborarà en un peculiar centre d'activitats a Marsella, que es centra en un jardí comunitari i tallers sobre teatre i altres arts.

Organització d'acollida:
Hors Pistes és una organització no governamental creada en 2013 a Marsella (França) que treballa en l'àmbit de l'educació no formal. El seu objectiu és promoure la ciutadania activa a través de valors com la igualtat, la tolerància i l'altruisme). L'organització està involucrada en la formació de joves “change makers”, a través de trobades i intercanvis entre joves de diferents cultures i amb diferents horitzons.

De què tracta el projecte?
La Gare Franche és un lloc atípic situat al districte 15 de Marsella, les activitats del qual es concentren al voltant del jardí compartit i el seu teatre. És un lloc d'intercanvi i benvinguda entre els habitants del districte, l'equip de Gare Franche i artistes residents.

Es tracta d'un lloc de trobada entre persones de totes les edats, en les quals es realitzen activitats principalment artísiticas i relacionades amb la cura del jardí comunitari. És un lloc de referència en el barri en el qual es troba. Col·laboraràs tant en la gestió i manteniment del jardí com en la preparació i col·laboració en activitats culturals que tenen lloc en La Gare Franche.

Tasques de la persona voluntària:
Si resultes seleccionat/da, en aquest projecte col·laboraràs amb l'associació, entre altres, en les següents tasques:

- Activitats al jardí compartit:

- Activitats culturals:

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
https://barcelonesjove.net/node/81001

Data del document: 3.04.2019