Joventut : Premi Joves Máshumano

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Joventut
Temàtica activitat del calendari: Social, ambiental, creativitat, innovació, joves, premi, talent
Tags: concurs, innovació, premis

Dates de realització
Del dimarts 23 de abril de 2019 al diumenge 30 de juny de 2019

Descripció

El Premi Joves Máshumano és una iniciativa de la Fundació Máshumano l'objectiu principal de la qual és fomentar i donar suport al Talent Socialment Responsable dels joves.

Máshumano llança aquest premi en col·laboració amb el INJUVE a través d'una convocatòria pública oberta per a joves d'edats compreses entre 14 i 30 anys que, amb el seu talent, capacitat d'innovació i creativitat, desenvolupin solucions als reptes plantejats en cada convocatòria, a través de projectes viables i sostenibles que responguin a les demandes reals d'empreses i entitats més humanes.

S'admetran tot tipus d'iniciatives que aportin millores en les organitzacions i la societat: productes sostenibles que cobreixin necessitats socials o ambientals, iniciatives d'emprenedoria social, eines per a la millora de la qualitat de vida de persones amb capacitats diferents, etc.

Aquesta convocatòria té per objecte la selecció de projectes empresarials per al seu mentorizació, formació i presentació en l'esdeveniment final, que se celebrarà al novembre de 2019 a Madrid.

Els projectes se seleccionaran en funció de diversos criteris, tals com: el caràcter innovador de la proposta, viabilitat econòmica, escalabilitat i polítiques de responsabilitat social corporativa aplicades a tota la cadena de producció de l'empresa o entitat.

Els projectes hauran de trobar-se com a mínim en fase de prototipat (producte mínim viable o equivalent) i basats en donar solucions als reptes plantejats en cadascuna de les categories.

Per a més info, clica aquí


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
https://barcelonesjove.net/node/81222

Data del document: 6.05.2019