Comunicació : Competició global juvenil de vídeos sobre canvi climàtic, amb premi d'un viatge a la COP 2019 (Santiago de Xile)

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Comunicació
Temàtica activitat del calendari: Emprenedoria, Europa, concurs, premis

Dates de realització
Del dimarts 9 de juliol de 2019 al diumenge 28 de juliol de 2019

Dates d'inscripció
Del dimarts 9 de juliol de 2019 al diumenge 28 de juliol de 2019

Descripció

Joves de tot el món, de 18 a 30 anys (el 28 de juliol de 2019), estan convidats a crear un vídeo de tres minuts com a màxim en una de les categories següents: Terra, Biodiversitat i Clima

Premis
El guanyador de cada categoria, l'autor de la pel·lícula que rep més visites a YT de tvebiomovies, guanyarà un viatge d'anada i tornada a la Conferència de les Parts (COP 25) a Santiago, Xile, al desembre de 2019 i un lloc com a periodista per ajudar l’equip de la Sala de premsa de la CMNUCC amb vídeos, articles i publicacions en xarxes socials.
Les pel·lícules finalistes es mostraran al SG Climate Summit de Nova York al setembre. Totes les pel·lícules romandran disponibles en línia per a la seva visualització, ja que la competència de tvebiomovies continua funcionant.

El concurs està organitzat conjuntament pel programa GEF-PNUD de petites subvencions i les secretaries de la Convenció Marc de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic, la Convenció de les Nacions Unides per a la Lluita contra la Desertificació i la Convenció sobre la Diversitat Biològica.

Més informació a: http://biomovies.tve.org/competitions/global-youth-video-competition-2019/


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
https://barcelonesjove.net/node/81776

Data del document: 9.07.2019