Disseny, arts i fotografia : X Concurs Fotogràfic "Objetivo África"

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Temàtica activitat del calendari: Art, concurs, fotografia, premi
Tags: concurs, premis

Dates de realització
Del dilluns 11 de novembre de 2019 al dijous 12 de desembre de 2019

Descripció

Casa África convoca el X Concurs Fotogràfic "Objetivo África", que premiarà les fotografies que millor donin a conèixer els aspectes positius del continent africà.

La temàtica d'aquest any gira entorn de les als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 impulsada per l'ONU i signada per 193 països.

L'obra haurà de ser original, inèdita, no haver resultat premiada ni trobar-se pendent de resolució en altres certàmens, concursos o convocatòries.

El concurs busca les fotografies que millor retratin els reptes i la transformació del continent per a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, reforçant els aspectes positius del continent africà i una visió menys esbiaixada i tòpica, permetent conèixer les històries que allí succeeixen, en clau positiva. A més, les fotografies no podran tenir una antiguitat superior a quinze anys en el moment de la seva presentació.

Cada aspirant podrà participar amb un màxim de 5 fotografies, que hauran d'enviar-se en format JPEG, amb una resolució mínima de 200 ppp i amb un pes comprès entre 1 i 5 MB.

La convocatòria per a l'enviament de fotografies romandrà oberta fins al 12 de desembre de 2019.

Per a més info, clica aquí


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
https://barcelonesjove.net/node/82243

Data del document: 12.11.2019