De: Barcelonesjove.NET [butlletijove@ccbcnes.org]
Enviado el: viernes, 06 de marzo de 2009 11:36
Asunto: Butlletí Jove març 2009

 e-Butlletí d´informació per a Joves i Entitats juvenils del Barcelonès
 núm: 105 - març 2009
 

      

> Borsa d'Ofertes de Treball per a Joves! Si tens menys de 35 anys i estàs buscant treball, el Centre d’informació i Recursos per l’emancipació Juvenil impulsat pel Consell Comarcal del Barcelonès i els Ajuntaments de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs ha creat la Borsa d’ofertes de treball per a joves.

No deixis de consultar l'agenda d'activitats que el Centre d’Informació i Recursos per a l’Emancipació Juvenil
Badalona
posa a la teva disposició.

El CIREJ ofereix els següents tallers relacionats amb l'habitatge i la formació per a la segona quinzena de març:

> 19/03/2009 Ajudes a la compra. Creus que amb l'actual crisi econòmica no pots comprar-te un pis? T’explicarem els passos que has de seguir.

> 24/03/2009 A què et vols dedicar? Saps què has de fer i quins estudis has de cursar per poder fer la professió que t’agrada?

> 25/03/2009 Ajudes a la compra-venda No entens les hipoteques? Vine!! També t’informarem dels tràmits que has de seguir si vols vendre’t el pis

 

> Acaba el termini per a demanar pisos de protecció oficial a Santa Coloma. El termini va ser el passat 28 de febrer

>La Borsa d’Habitatge de Santa Coloma ha permès accedir a una llar a 1.000 ciutadans en cinc anys. Aquest servei ha atès 12.254 persones durant 2008

> Catalunya, la comunitat amb més joves que reben l’ajut d’emancipació. Amb prop de 8.120 joves que l'han obtingut.

> Convocatòria d’ajuts personalitzats per a l’allotjament 2009

 

Consulta els tallers que el Centre Europa Jove ha preparat per a tu als diferents locals. Aquest mes informem, entre d'altres coses, sobre l'emancipació a l'estranger:

>17/03/09 Emancipar-se a França: viure, estudiar i treballar

 

>23/03/09 Emancipar-se als Estats Units d'Amèrica: viure, estudiar i treballar

 

No oblidis consultar el nostre apartat de notícies, on podràs trobar nombrosa informació sobre beques i altres oportunitats


cercador històric de notícies
 
 

> El Consell Comarcal aprova el Pla Comarcal de Joventut 2009-2012. El pla inclou les principals actuacions i polítiques de joventut del Barcelonès.

> Els diferents municipis del Barcelonès celebren el dia de la dona treballadora. Consulta les activitats que s'hi duen a terme.

> Foment de l'esperit empresarial. Convocatòria de propostes oberta fins el 20 d'abril.

 

> Premis Diputació de Barcelona. Han estat aprovades es bases reguladores de la desena edició dels Premis a les Millors Iniciatives Empresarials

 

> Badalona acull la exposició itinerant "I tu de què vas?" per a joves de 12 a 16 anys

> Concurs 'Crema'l tu' de les Festes de Maig de Badalona. Consulteu les bases i premis!

 

> Sessions sobre finançament associatiu a l'Espai Jove de Gràcia. Informa't sobre les possibilitats de subvencionament que pots obtenir de diferents administracions i fundacions.

> Registre de l'Habitatge de Barcelona, per fi centralitzat. Serà un punt de coordinació de polítiques, per obtenir-ne una gestió integral

 

> Concerts a l'Hospitalet! Continua el cicle "Els colors de la Música", al Tecla Sala.

 


>
Participa a la quarta edició del Festival de Videoclips Independents de l’Hospitalet.  El termini de recepció de productes és fins el 9 de maig.

> Convocatòria oberta de propostes pel Vè festival ‘Per amor a l’Hart’
Organitzada per l’Ajuntament de L’Hospitalet i l’Associació Cultural 'Bipol·art'

 

> Santa Coloma debat el Pla Local de Joventut. Es considera una eina de treball indispensable per a la gestió de polítiques de joventut des de la proximitat

>"Apropa't", un projecte de formació professional per a dones. S’adreça a dones que tinguin interés a aprendre i participar en diversos tallers pràctics de lampisteria, fontaneria, construcció, petites feines a l’automòbil i bricolatge.

> Nova temporada a l'Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet.  Atractives propostes amb diferents estils musicals i franges d’edat, de febrer a juny.

 

> Formació de les entitats a Sant Adrià. El Servei de Participació Ciutadana de l’Ajuntament organitza cursos de formació adreçats a les entitats del municipi

> La Mina col·laborarà en un estudi de la Universitat d'Oxford. El projecte d’investigació europeu durarà tres anys i està emmarcat dins el programa europeu Jessica que promou inversions sostenibles.

 

 
 


    

Aquesta publicació rep el suport de la Secretaria General de Joventut i dels Ajuntaments de la Comarca